Pedicure Praktijk 

Haarlemmermeer

Welkom bij Pedicure Praktijk Haarlemmermeer

Momenteel nemen wij geen nieuwe cliënten aan i.v.m. een volle agenda, excuus voor het ongemak! 


PPH is een professionele pedicure- en manicure praktijk in Nieuw-Vennep. Als pedicure zorgen wij voor de extra aandacht die onze voeten nodig hebben. Bijvoorbeeld met het verhelpen van (medische) problemen zoals ingroeiende nagels, likdoorns of overtollig eelt.

Maar ook preventief/cosmetisch met het verzorgen van de huid, nagels, nagelomgevingen het juiste advies om problemen met de voeten voor te zijn en te blijven. De behandelingen zult u als professioneel als ook zeer ontspannend ervaren.

De praktijk is een aparte ruimte aan huis op de begane grond met een eigen ingang en wij hopen u te mogen verwelkomen in de mooie en sfeervolle praktijk!

Bij PPH kunt 
U kunt terecht voor voetproblemen, een schoen- voetencheck, manicure, Spa behandeling, onderbeen-voetmassage, gelpolish. Tevens zijn wij IBX gecertificeerd (systeem voor zwakke en/of beschadigde nagels). Wilt u even helemaal ontspannen, denk dan eens aan de SPA pedicure, Spa manicure of aromatherapie massage tbv voeten en onderbenen.Neemt u gerust eens een kijkje op de website voor het aanbod van behandelingen, prijzen en ruime openingstijden (zie contact) die PPH hanteert.


Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet beantwoorden, wanneer u een bericht achterlaat via whatsApp of sms, nemen wij z.s.m. contact met u op. Ook kunt u ons berichten via het contactformulier.

 

Graag tot ziens bij Pedicurepraktijk Haarlemmermeer